Automatische Kilometertracker

Mileage Logbook is een automatische kilometertracker die je verlost van de hoofdpijn van het handmatig bijhouden van kilometerstanden.

PROBEER GRATIS
  • Mileage Logbook - Dashboard
Kilometertracker

Prijzen

Onze prijzen worden bepaald door Apple, in lijn met hun abonnementstypen om je concurrerende en eerlijke prijzen te bieden.

Wij vinden dat het beheren van je kilometerregistratie net zo eenvoudig moet zijn als het genieten van je ochtendkoffie. Daarom zijn onze abonnementsplannen geprijsd tegen slechts de kosten van een afhaalkoffie per maand. Voor de prijs van een kleine verwennerij krijg je toegang tot alle premium functies en voordelen die onze app te bieden heeft.

Kies het prijsplan dat bij je behoeften past en begin met het maximaliseren van de efficiëntie van je kilometerregistratie met Mileage Logbook. We bieden drie abonnementsopties aan: Maandelijks, 6 Maanden en Jaarlijks.

  • Maandelijks Abonnement

    Je kunt genieten van alle voordelen van Mileage Logbook voor een flexibele periode. Dit plan stelt je in staat om maandelijks te betalen, zodat je de vrijheid hebt om de app te gebruiken zo lang als je nodig hebt zonder enige langetermijnverplichting.

  • 6 Maanden Abonnement

    Voor degenen die op zoek zijn naar een langere termijnoplossing biedt ons 6 maanden abonnement een kosteneffectieve optie. Door je te abonneren op dit plan kun je ononderbroken toegang krijgen tot alle functies en updates van Mileage Logbook gedurende een periode van 6 maanden. Dit plan biedt een balans tussen betaalbaarheid en gemak.

  • 1 Jaar Abonnement

    Als je een toegewijde gebruiker bent en nog meer wilt besparen, is ons jaarabonnement de perfecte keuze. Door te kiezen voor het jaarlijkse plan ontgrendel je het volledige potentieel van Mileage Logbook voor een heel jaar tegen een gereduceerde prijs. Dit plan biedt niet alleen aanzienlijke besparingen, maar zorgt er ook voor dat je naadloze toegang hebt tot alle nieuwste functies en verbeteringen gedurende het jaar.

Hoe kan ik de abonnementsprijzen zien?

Je kunt de abonnementsprijzen vinden in de Apple Store. Op de app-details pagina zie je de abonnementsplannen met hun respectievelijke prijzen.

Kan ik een terugbetaling krijgen voor een abonnement?

Behalve wanneer dit wettelijk verplicht is, zijn betaalde abonnementskosten niet restitueerbaar.
 
Mileage Logbook biedt een gratis proefperiode van 14 dagen wanneer een nieuw account wordt aangemaakt, en we geloven dat deze proefperiode voldoende is voor gebruikers om te beslissen of de app de juiste kilometertracker voor hen is.