Automatische Kilometertracker

Mileage Logbook is een automatische kilometertracker die je verlost van de hoofdpijn van het handmatig bijhouden van kilometerstanden.

PROBEER GRATIS
  • Mileage Logbook - Dashboard
Kilometertracker

Meer dan 100.000 gebruikers

Hoe werkt de app?

Mileage Logbook gebruikt GPS-signalen om de beweging van uw voertuig van de ene locatie naar de andere te volgen. In wezen registreert de app uw kilometers zodra u de motor start en stopt wanneer u uw bestemming bereikt. Mileage Logbook bevat meerdere trackingopties: Automatische Beweging en conditie, Automatische Bluetooth, of Handmatige Registratie.

Alles wat u hoeft te doen, is gewoon zoals normaal rijden en de app zal automatisch een conform kilometerlogboek voor u maken.

MEER LEZEN

650+

Downloads

115K+

Wereldwijd

Km Gelogd

Snel, simpel en veilig

Volg deze 3 eenvoudige stappen om de app te gebruiken:

Mileage Logbook - Downloaden

Downloaden

Beschikbaar in de Apple Store.

Mileage Logbook - Register

Aanmelden

Een profiel aanmaken.

Mileage Logbook - Geniet van de Kilometerregistratietool

Genieten

Registreer kilometers moeiteloos.

Mileage Logbook - Diverse Volgopties

Diverse Volgopties

Mileage Logbook kan automatisch reizen volgen en ondersteunt Handmatige Opname. Je kunt ook verbinding maken met de bluetooth van je voertuig om ervoor te zorgen dat de app reizen registreert voor een specifiek voertuig.

Mileage Logbook - Snelle Servers

Snelle Servers

Mileage Logbook synchroniseert je reisgeschiedenis met snelle servers. Dit betekent dat als je de app verwijdert, je geen gegevens zult verliezen. Elke keer als je inlogt, staan je reizen klaar om te worden bekeken.

Mileage Logbook - Periodieke Kilometerrapporten

Periodieke Kilometerrapporten

Mileage Logbook update automatisch kilometerrapporten wanneer je een reis classificeert. De rapporten zijn aanpasbaar en kunnen worden gegenereerd in PDF- of Excel-formaat voor je accountant.

Mileage Logbook - Aangepaste Locaties

Aangepaste Locaties

Maak je reizen nog persoonlijker! Maak aangepaste locaties om je kilometers bij te houden voor plaatsen zoals je favoriete restaurant of de school van je kinderen.

Mileage Logbook - Meerdere Voertuigen

Meerdere Voertuigen

Gebruik je verschillende voertuigen voor verschillende doeleinden? Onze app stelt je in staat om je kilometers voor elk voertuig afzonderlijk bij te houden, zodat je georganiseerd blijft.

Mileage Logbook - Werkuren

Werkuren

Vereenvoudig je kilometerregistratie met een eenvoudige functie voor werkuren. Stel eenvoudig je uren in en bekijk hoe de app nauwkeurig je ritten categoriseert.

Mileage Logbook - Aangepaste Kilometervergoeding

Aangepaste Kilometervergoeding

Neem de controle over je kilometerkosten met de functie voor aanpasbare tarieven. Voer eenvoudig je vergoedingstarieven in en laat de app de rest doen.

Mileage Logbook - Kilometerstandlogboek

Kilometerstandlogboek

Haal het giswerk uit de kilometerregistratie. Houd de kilometerstand van je voertuig bij met de gebruiksvriendelijke odometer log-functie van de app.

Mileage Logbook - Journeys Handmatig Bijhouden

Optioneel: Handmatige Opname

Neem de controle over je kilometerregistratie met de handmatige opnamemodus. Tik gewoon op de start- en stopknoppen om je kilometers bij te houden.

Laatste berichten

Veelgestelde vragen

01. In welke landen is de app beschikbaar?

Mileage Logbook is te downloaden voor de volgende landen in de Apple Store:


  • Verenigde Staten
  • Verenigd Koninkrijk
  • Australië
  • Canada
  • Nieuw-Zeeland
  • Nederland
  • Duitsland

Een opmerking over lokalisatie: Mileage Logbook ondersteunt volledig lokale valuta- en eenheidsconversie, datumformaten en culturele normen.

02. Wat is het volgende nadat ik de app heb gedownload?

Mileage Logbook activeert de automatische trackingfunctie zodra uw account is aangemaakt. Dit betekent dat wanneer u een nieuw voertuig toevoegt, de app automatisch uw reizen zal volgen. Als u wilt, kunt u eenvoudig de optie voor automatisch volgen uitschakelen en handmatig uw reizen starten/stoppen, of als u dat liever heeft, kunt u beide opties tegelijkertijd gebruiken.


We raden aan dat de app op de achtergrond blijft draaien in plaats van volledig afgesloten te worden. Dit is om ervoor te zorgen dat uw volgende reis onmiddellijk vanaf het begin wordt bijgehouden.

03. Mag ik de telefoon gebruiken tijdens het rijden?

Nee, dat mag niet. We ondersteunen geen problemen met het volgen van reizen als de gebruiker de telefoon gebruikt tijdens het rijden. Als u uw iPhone gebruikt, kan de app het volgen van de reis beëindigen, omdat dit kan resulteren in gescheiden reizen.


Onthoud dat het gebruik van uw telefoon tijdens het rijden illegaal is.

04. Hoe vaak kan ik kilometeroverzichten per e-mail versturen?

Zo vaak als u wilt! Er zijn geen beperkingen in Mileage Logbook.

05. Kan ik een restitutie krijgen voor een abonnement?

Behalve wanneer vereist door de wet, zijn betaalde abonnementskosten niet restitueerbaar.


Mileage Logbook geeft een gratis proefperiode van 14 dagen wanneer een nieuw account wordt aangemaakt, en we geloven dat deze proefperiode voldoende is voor gebruikers om te beslissen of de app de juiste kilometerteller voor hen is.

Wat is kilometerregistratie?

Kilometerregistratie verwijst naar het bijhouden van een logboek van gereden mijlen of kilometers voor belastingaftrek of terugbetalingsdoeleinden. Dat betekent dat elke gereden mijl om klanten te ontmoeten, zakelijke boodschappen te doen of werkbenodigdheden op te halen, neerkomt op één ding: geld, dat ofwel van uw belastingen wordt afgetrokken of na indiening wordt terugbetaald.

MEER LEZEN

Waarom Mileage Logbook?

Het beoordelen van uw reizen met Mileage Logbook is eenvoudig en gemakkelijk. Open gewoon de app en veeg naar links of rechts om uw reizen te classificeren. Er zijn geen verborgen stappen of extra regels die het beoordelingsproces moeilijk maken.

MEER LEZEN

button

Er zijn nog veel meer functies te ontdekken in de app. Download Mileage Logbook nu en sluit je aan bij de duizenden bestuurders die voor Mileage Logbook hebben gekozen.

We zullen heel blij zijn om je bij ons te hebben.

650+

Downloads

115K+

Wereldwijd

Km Gelogd