Automatische Kilometertracker

Mileage Logbook is een automatische kilometertracker die je verlost van de hoofdpijn van het handmatig bijhouden van kilometerstanden.

PROBEER GRATIS
  • Mileage Logbook - Dashboard
Kilometertracker

Meerdere volgmodi

Mileage Logbook is een kilometerregistratie-app die GPS-signalen gebruikt om automatisch de bewegingen van je voertuig van de ene locatie naar de andere te volgen. Zodra je de ontsteking inschakelt, begint de app je kilometerstand op te nemen en stopt wanneer je je bestemming bereikt. De app biedt drie volgopties: Automatische Beweging en conditie, Automatische Bluetooth, of Handmatige Registratie, om automatisch jouw kilometerstandenrapporten te genereren volgens de eisen van de Belastingdienst.

Rijd zorgeloos en laat de app het zware werk doen. Of het nu automatisch of handmatig is, het is eenvoudig om ritten bij te houden.

Rijd slim met Mileage Logbook!

  • Mileage Logbook

Wanneer je een rit voltooit, is het classificeren als zakelijk of privé slechts één veegbeweging verwijderd, wat zorgt voor een zorgeloze ervaring voor onze gebruikers.

Classificatie van je ritten

Na het voltooien van een reis kunnen gebruikers deze eenvoudig classificeren door een linker veegbeweging te maken voor zakelijke doeleinden of een rechter veegbeweging voor persoonlijke reizen.

We begrijpen dat je mogelijk vaak bezochte locaties hebt, zoals thuis, werk of andere belangrijke plaatsen. Mileage Logbook ondersteunt het gebruik van aangepaste locaties, zodat je specifieke adressen kunt toevoegen. Zodra je je voertuig parkeert op een van de vooraf gedefinieerde locaties, classificeert de app automatisch de reis voor je. Naast aangepaste locaties houdt de app rekening met je werktijden. Ritten die binnen je gedefinieerde werktijden vallen, worden automatisch gecategoriseerd als zakelijk gerelateerd.

  • Mileage Logbook - Dashboard